Cu BenefitOnline.ro cresti motivatia angajatilor!

1926833_1435910606651737_1802975450_n (1)

Pentru a crește motivația și satisfacția la locul de muncă, mulți angajatori oferă angajaților diverse beneficii, fie sub forma de lichiditați, fie sub alte forme cum ar fi tichete de masă, abonamente la sala de sport,pensii sau vacanțe. Pachetele sunt de obicei stabilite de angajator pentru întregul grup de angajați. Fiecare angajat este însa unic, cu nevoi diferite și cu o apreciere diferită a beneficiilor.

BenefitOnline.ro aduce în piața românească o soluție unică prin care oferă posibilitatea tuturor angajaților sa aibă acces doar la beneficiile relevante pentru ei, permițându-le să și le gestioneze singuri direct online. Benefit facilitează astfel folosirea eficientă a bugetului, asigurându-se că fiecare cheltuială a companiei este relevantă pentru angajat.

Astfel ca Benefit integrează efortul departamentelor de resurse umane și financiar-contabil, gestionând o rețea extinsă de furnizori și preluând efortul administrativ al angajaților.

Beneficiile flexibile devin astfel ușor de gestionat pentru orice companie.

Ce primește angajatul ?

Platforma BenefitOnline.ro funcționează ca un „magazin on-line” în care fiecare angajat are acces la o gamă variată de beneficii flexibile, în limita bugetului oferit de angajator. Angajatul poate alege, după plac, dintr-o varietate de categorii, de la beneficiile „clasice” cum ar fi training-uri, cursuri de limbi străine, bonuri de masă, contribuţii la planurile de pensii private sau asigurări de viaţă până la contribuţii la activități sportive, cultură, sănătate, călătorii sau educaţie. Astfel, alegându-și propriile beneficii, își alege propria motivație. În plus, angajatul beneficiază și de un punct de contact (email & call center) disponibil zi de zi, care-i poate oferi soluții și suport pentru fiecare dintre serviciile selectate de acesta.

Cum funcționează?

Angajatul, cu un cont individual creat și securizat, accesează o platformă online, unde alege personal cum să își gestioneze bugetul lunar oferit de companie, banii fiind vizualizați sub formă de puncte. Acesta își poate alege lunar unul sau mai multe beneficii, în funcție de limita de puncte, dar există și posibilitatea de co-plată în cazul în care bugetul este insuficient iar valoarea serviciilor dorite de angajat este mai mare. Spre exemplu, într-o lună angajatul poate opta pentru tichete de masă, în alta pentru sala de sport sau transport, dar există și posibilitatea să nu folosească niciun beneficiu mai multe luni la rând și să cumuleze bugetul pentru a-și cumpăra un concediu.

Ce primește angajatorul ?

Prin soluția oferită de Benefit Online, angajatorul externalizează un serviciu care altfel ar fi consumat resursele interne ale companiei atât de timp, umane cât și financiare:

- Departamentele de resurse umane sunt scutite de timpul și eforturile necesare dezvoltării, implementării și gestionarii un sistem de management pentru beneficiile angajaților;

- Departamentele financiare sunt scutite de timpul necesar să negocieze, calculeze și să plătească costurile aferente fiecărui beneficiu oferit angajaților;

- Angajatorul are avantaje fiscale prin faptul că majoritatea beneficiilor se bucură fie de scutirea impozitului pe venit, fie sunt exceptate de la plata contribuțiilor sociale;

– În plus, angajatorul face direct vizibil către angajat întreg efortul financiar depus, facilitând astfel conceptul de „total reward”.

Angajatorul externalizează astfel administrarea beneficiilor, având imediat acces la o platforma moderna, sigură și cu cele mai multe beneficii din piață, maximizând impactul bugetului de beneficii cu un efort administrativ minim.

Cum funcționează ?

Angajatorul încheie un contract cu Benefit Online și trimite către acesta o listă a angajaților cu bugetul lunar aferent. Fiecare angajat va primi un cont pe platformă (cu user și parola) unde își va putea gestiona ulterior, 24 de ore din 24, beneficiile.
Categoriile de beneficii se pot personaliza împreună cu angajatorul și pot diferi în funcție de angajat, ca valoare și ca tip. Sistemul permite astfel recompensarea angajaților valoroși prin accesul la noi tipuri de beneficii și la valori alocate mai mari.

www.benefitonline.ro | www.facebook.com/BenefitOnline.ro

2588 Total Views 3 Views Today

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*