Despre noi

Motto

Scurta poveste despre experienta mea profesionala in resurse umane

Numele meu este Liliana Savin. Sunt pietreanca. Aici am familia si locuiesc acum dar, ultimii 9 ani i-am petrecut departe de casa sau facand naveta intre doua orase.

Am terminat studii juridice in 1994 la Bucuresti insa am profesat doar cativa ani in acest domeniu. Sunt, daca vreti, o persoana reorientata in cariera. Mi-am asumat rolul de manager resurse umane inca din 2001 cand m-am angajat la una dintre marile companii de pe platforma Savinesti. De atunci, am avut diverse provocari profesionale, am fost manager resurse umane la una dintre marile rafinarii din Romania, am fost trainer, consultant in diverse proiecte, iar ultimii 7 ani i-am petrecut in industria de morarit si panificatie, lucrand pentru unul dintre mari jucatori din tara. Acolo am inceput ca Director de resurse umane, iar ultimii 3 ani am profesat ca Director General Adjunct.

Experienta in resurse umane si pasiunea pentru acest domeniu m-au dus in zona de antreprenoriat, astfel ca …

Preocupari actuale. Ce fac si care este rolul meu 

in acest moment sunt owner si consultant in dezvoltarea resurselor umane. Cred in aceasta misiune pentru ca, scopul in sine al activitatii de resurse umane trebuie sa fie acela de a dezvolta oamenii si a genera performante. De acest aspect sunt interesati angajatorii si deopotriva angajatii! Sau cel putin asa ar trebui sa fie! 

PROJOB Romania este proiectul meu pentru un viitor mai bun care inglobeaza experienta mea pusa in slujba celor aflati in cautarea unui job sau dezvoltarea unei cariere si, deopotriva in folosul angajatorilor dornici de a avea in echipele lor oameni valorosi.  

Ce misiune mi-am asumat 

Sunt alaturi de dumneavoastra, antreprenori si manageri de companii si, pun la bataie experienta si abilitatile mele plus o paleta de servicii care vor atrage beneficii imediate si dezvoltare pe termen lung. Descoperirea si atragerea in companie a profesionistilor si a tinerilor talentati este solutia pentru succes, iar prin implementarea unor instrumente moderne de motivare si dezvoltare a angajatilor, se vor consolida rezultatele si se vor genera noi performante. Cu un sistem transparent de comunicare, vom crea un mediu productiv si ferit de conflicte.

Cum spuneam, orice om, fie ca are un job sau este in cautarea lui, trebuie sa fie preocupat de propria dezvoltare profesionala. Insa, pentru a fi stapan pe propriul tau drum si pe cariera ta, este bine sa faci pasi concreti sub indrumarea unui specialist care te poate ajuta asa incat sa te diferentiezi in piata muncii. Este necesar sa te descoperi, sa iti pui in valoare punctele tari din experienta profesionala, calitatile si competentele, trebuie sa fii vizibil si sa ai o prezenta remarcabila in mediul on-line, sa fii pregatit pentru a raspunde inteligent provocarilor din interviu, sa mergi tintit catre un job si sa ai un plan coerent de dezvoltare.

Preocuparea mea este sa te descopar, sa te pun in evidenta, sa te pregatesc si sa te recomand angajatorilor.

2448 Total Views 5 Views Today

Comments are closed.