Servicii pentru candidati

1en-1b145c202ea40ee10f18469734e477e6[1]

Cariera. Un cuvant pretios pe buzele celor care au gustat din fructul succesului. Aspirational pentru cei tineri si rataciti intre buchiile cartii. De fapt, drumul catre o viata mai buna, plina de griji dar si de satisfactii.

Pentru acest cuvant ne zbatem, investim resurse si mai ales … timp. Mult timp, o viata de om! Cariera e o constructie fara sfarsit, muncesti si mereu descoperi ca mai ai ceva de facut!

Dar cum incepi, in ce directie apuci, te reorientezi?! Asta e fundamental.

Te pot ajuta sa pasesti cu dreptul. Voi aduce putina lumina astfel ca tu sa fii mai increzator si zborul tau sa fie lin. Asta e misiunea mea.

Am structurat pentru tine, un pachet de servicii pe care il poti accesa integral sau partial, in functie de interesele pe care le urmaresti. Toate solutiile puse la dispozitie vor fi personalizate si adaptate la contextul in care tu te aflii la momentul consilierii.

Iti ofer:

ORIENTARE IN CARIERA 

Orientarea sau reorientarea in cariera este un proces prin care te vei descoperi si vei constientiza care sunt punctele tale tari. Poti astfel sa identifici care sunt activitatile profesionale potrivite tie si care pot sa iti ofere motivatie si confort psihologic pe termen lung. Vei fi informat despre oportunitatile curente din piata muncii in general si din cea in care te aflii, in particular. Iti vor fi prezentate profilurile joburilor din aria de interes, asteptarile angajatorilor si nivelele de recompensa pentru aceste prestatii. Deciziile iti apartin! Eu vin cu informatia si cu rucsacul de recomandari.

IDENTIFICAREA COMPETENTELOR, APTITUDINILOR, ABILITATILOR

Pentru a-i convinge pe altii in privinta ta, trebuie mai intai sa te cunosti pe tine. Nu poti trezi dorinta angajatorilor de a te integra in echipele lor daca nu-ti cunosti atuurile si motivatiile. Prin urmare, accesand acest serviciu, te voi putea indruma, pas cu pas, in procesul de identificare a competentelor, abilitatilor si aptitudinilor tale, intr-o maniera profesionista si bazata pe realitate. Vei invata sa povestesti despre tine, cu putine cuvinte, dar valoroase si cu maxim impact.

REDACTAREA CV-ULUI

CV-ul tau e cartea ta de vizita, e imaginea ta in lume. Si nu oricare, e cea care te recomanda! Redactarea unui CV bun e o adevarata provocare. Trebuie sa spui povestea ta de-o viata, in trei pagini. Apoi, cand o recitesti, trebuie sa fie despre tine. Nu e simplu. Nu ai voie sa copii la acest examen. CV-ul tau nu trebuie sa semene cu un altul de aiurea. Cum faci? Secretele unui CV, care sa te ajute sa te diferentiezi de ceilalti candidati, sunt multe. Ti le pot impartasi si te pot asista pe parcursul redactarii CV-ului. Asta daca ai timp. Daca nu, il voi scrie eu pentru tine.

ELABORAREA SCRISORILOR DE INTENTIE

Intentiile tale sunt cele care conteaza! Angajatorul trebuie convins ca merita sa citeasca CV-ul tau. Nu o va face daca, nu transmiti un mesaj scurt, corect si coerent, in jumatate de pagina in care sa vorbesti despre punctele tale tari si despre interesul tau pentru un anumit job. Aceasta trebuie sa fie scrisoarea ta de intentie adresata unui angajator! Ce informatii sunt fundamentale, care sunt cuvintele cheie si cum trebuie formulat mesajul scurt, poti invata accesand serviciul oferit de mine.

IMAGINEA TA IN ON-LINE

Iti este de mare ajutor sa intelegi cum te poate ajuta sau incurca imaginea ta creata in mediul virtual. In on-line circula cea mai mare cantitate de informatii despre oportunitatile de angajare. Cum poti fi remarcat in on-line si cum poti identifica oportunitatile care ti se potrivesc, aflii prin intermediul meu, accesand acest serviciu. Mediul virtual a devenit o autostrada imensa si aglomerata, cu propriile reguli, cu ambuscade si cu pericole la tot pasul. E timpul sa inveti sa mergi pe ea! 

PREGATIREA PENTRU INTERVIU

Exista comportamente castigatoare la interviu. Care sunt si ce spun ele despre tine poti afla acesand acest serviciu. Interviurile sunt uneori baterii de teste, alteori tiruri de intrebari, mai rar sunt structurate si realizate profesionist. Cand pleci la interviu nu stii ce fel de om este cel care te va primi, daca este un specialist sau un incepator, care sunt preferintele lui, ce doreste concret sa identifice la tine, cum te va aborda, etc. A te pregati pentru interviu nu este un moft sau o moda, este o necesitate. Cu cat vei fi mai pregatit cu atat vei avea mai multa inspiratie si mai putin trac. Incearca! 

PLANUL DE CARIERA

Cand pleci in concediu, planifici si ultimul detaliu, nu? ce locuri vei vedea, unde vei poposi, ce muzee vei vizita, etc. Cand pleci “in viata”, ce planifici? Marea majoritate a oamenilor nu planifica nimic. Fii tu cel care o face! Nu lasa viitorul tau in mainile hazardului. Planul de cariera nu este o carte de filosofie. E simplu, matematic, cu propozitii scurte, lucruri concrete, ancorat in realitate si cu viziune. Nu trebuie sa faci totul deodata. Planul acesta nu este pentru o zi, pentru un an. Este pentru o viata. Alege sa ai si tu unul, personalizat si corelat cu obiectivele tale.  

PROGRAME SI PROIECTE DE DEZVOLTARE

In permanenta vei gasi in paginile acestui site, programe sau proiecte care pot fi utile pentru dezvoltarea ta. Poti alege singur ce ti se potriveste sau ma poti consulta in aceasta privinta contactandu-ma telefonic, pe e-mail sau pe Skype. Daca vrei sa fii la curent cu toate initiativele mele, aboneaza-te la Newsletter si vei primi, pe e-mail, informatii utile si postarile mele pe paginile siteului. 

Ne putem vedea fata in fata, programand o intalnire la biroul meu din Piatra Neamt sau, ne putem vedea si auzi pe SKYPE oriunde ai fi.

Contacteaza-ma ACUM si solicita o intalnire.   

2708 Total Views 2 Views Today

Comments are closed.