Servicii pentru companii

 

companii

Pentru ca timpul managerilor este foarte pretios si problematica specifica resurselor umane foarte vasta, PROJOB Romania ofera servicii specializate si personalizate, astfel ca toti clientii sa beneficieze de cele mai bune practici in managementul resurselor umane.

Serviciile noastre sunt oferite clientilor sub forma de:

- abonament lunar care include un numar prestabilit de ore de prestatie, acoperind toata paleta de servicii specificate mai jos;

- la cerere, in functie de nevoile specifice si doar pentru anumite situatii punctuale. 

Lista noastra de servicii:

RECRUTARE SI SELECTIE DE PERSONAL

Aplicam SOLUTII PERSONALIZATE pentru ATRAGEREA, SELECTIA si RECRUTAREA celor mai POTRIVITI CANDIDATI.

Oferim GRATUIT CONSILIERE pentru INTEGRAREA NOULUI ANGAJAT si MONITORIZAM EVOLUTIA acestuia in perioada de proba.

PROJOB Romania, aplica cele mai bune practici in materie si furnizeaza astfel clientilor nu doar candidatii potriviti pentru joburile disponibile, dar si o serie de informatii extrem de utile managementului.

Pasii pe care ii urmam:

 • Intelegerea specificului companiei client si agreerea informatiilor care vor fi prezentate candidatilor
 • Identificarea profilului jobului disponibil (rol, responsabilitati, parametrii de performanta, pachet de motivare)
 • Definirea profilului candidatilor acceptati (pregatire, experienta, competente si abilitati)
 • Plasarea ofertei de angajare in piata muncii pe cele mai potrivite canale de recrutare
 • Atragerea candidatilor si selectia acestora folosind metode specifice de filtrare si evaluare
 • Elaborarea rapoartelor de selectie pentru candidatii selectati in lista scurta
 • Asistarea clientului in procesul de intervievare a candidatilor din lista scurta si in procesul de decizie
 • Prezentarea ofertei de angajare candidatului ales, la cererea clientului

Beneficiile clientilor nostrii:

 • Accesul la cele mai noi practici in materie de recrutare si selectie
 • Reducerea costurilor organizatiei si controlul complet al acestora
 • Degrevarea de acesta activitate a persoanelor din interiorul companiei
 • Completarea capacitatii de recrutare si selectie interna in cazul varfurilor de activitate

 

VERIFICAREA REFERINTELOR CANDIDATILOR

Ati gasit candidatul potrivit si doriti sa stiti daca informatiile furnizate de catre acesta in timpul interviului sunt reale si complete?

PROJOB Romania VERIFICA REFERINTELE pentru CANDIDATII SELECTATI! Facem toate demersurile necesare pentru a confrunta datele prezentate de candidat cu realitatea din teren.

Suntem discreti si pastram confidentialitatea.

 

EVALUAREA PERFORMANTELOR PROFESIONALE

Orice antreprenor si manager doreste ca echipa lui sa fie performanta si sa atinga maxim din obiective.

Doar performanta constanta asigura o dezvoltare continua si durabila. Pentru un astfel de rezultat, este necesar sa existe un sistem de masurare a performantei prin intermediul unor parametrii predefiniti, pentru fiecare post din companie. Prin intermediul acestora angajatii vor fi evaluati si ghidati periodic.

SISTEMUL DE EVALUARE A PERFORMANTEI NU POATE FI COPIAT si implementat ad literam. El TREBUIE ADAPTAT particularitatilor din companie.

PROJOB Romania vine cu solutii personalizate pentru fiecare client in parte si ofera recomandari cu privire la sistemul de evaluare potrivit cu obiectivele generale si specifice ale fiecarei companii. PARTICIPAM DIRECT la procesul de implementare si de verificare a functionalitatii sistemului.

 

ELABORAREA FISELOR DE POST

Fisele de post sunt un INSTRUMENT IMPORTANT in mana managerilor care doresc sa conduca echipele intr-o maniera organizata si structurata. Acest lucru devine posibil doar in contextul in care compania detine, pentru fiecare job in parte, FISE DE POST ADAPTATE LA PROPRIILE REALITATI.

Existenta fiselor de post este o obligatie expresa, legislativa, dar personalizarea si adaptarea lor la contextul companiei atrage si alte beneficii:

 • salariatii vor folosi informatiile cuprinse in fisele de post ca pe un ghid in activitatile zilnice
 • noii angajati vor avea un proces de integrare in companie mult mai facil
 • responsabilitatile vor fi clar repartizate si astfel nu sunt sanse de a omite sarcini importante
 • pentru fiecare job in parte vor exista definite competentele necesare ocupantilor posturilor
 • implementarea planului de cariera pentru fiecare angajat va fi un proces mult mai simplu

PROJOB Romania elaboreaza pentru clientii sai fisele de post, dupa o analiza prealabila a fiecarui post si tinand cont de elementele particulare identificate. Serviciul este livrat impreuna cu un plan de comunicare a acestora catre angajati si catre alte persoanele interesate din interiorul companiei.

 

REGULAMENTUL INTERN

Poti copia un Regulament intern de pe internet sau poti avea propriul Regulament care sa reflecte cu adevarat procedurile si practicile interne pe care le aplici in compania ta.

Personalizarea Regulamentului intern va aduce o serie de beneficii atat pentru managementul companiei cat si pentru angajatii acesteia. Documentul va cuprinde dispozitiile legale in materie si va stabili o serie de proceduri interne foarte importante pe care trebuie sa le respecte ambele parti.

PROJOB Romania redacteaza Regulamentul intern tinand cont de cerintele legale si de specificul activitatii clientului si supervizeaza implementarea acestuia la compania client oferind suport managementului in procesul de comunicare catre angajati.

 

MANAGEMENTUL CONFLICTELOR INTERNE

Organizatia reuneste oameni cu personalitati, mentalitati, educatie, sisteme de valori si comportamente diferite, prin urmare mentinerea unei armonii perfecte nu este decat o iluzie.

Managerii trebuie sa fie atenti la comportamentele angajatilor astfel incat sa poata sesiza momentul aparitiei unui astfel de conflict si sa poata interveni mai inainte de a degenera in manifestari mai grave. In marea majoritate a cazurilor insa disensiunile intre angajati sunt observate prea tarziu si conflictele sunt inevitabile. Consecintele unui conflict scapat de sub control poate afecta serios firma si imaginea ei. Ce este de facut intr-o astfel de situatie?

PROJOB Romania cerceteaza cu obiectivitate din exterior situatia astfel incat diagnosticul asupra cauzelor sa fie corect si gaseste solutii practice pentru transformarea conflictului intr-unul pozitiv.

 

CONSILIERE IN APLICAREA LEGISLATIEI MUNCII

In relatiile de munca apar tot mai multe cazuri in care angajatorii sunt pusi in situatii dificile care pot atrage consecinte grave asupra companiei in cazul in care nu sunt gestionate corect. Hatisul legislativ ingreuneaza procesul de luare a deciziei si da mari batai de cap managerilor.

PROJOB Romania va pune la dispozitie o experienta vasta in aplicarea dispozitiilor legale in materie de munca si va consiliaza in privinta solutiilor posibile in fiecare caz particular.

 

COMUNICAREA INTERNA

Comunicarea interna este un proces fundamental pentru orice companie. Atunci cand acest proces sufera, efectele sunt dezastuoase: angajatii sunt demotivati, echipele nu au coeziune, productivitatea muncii scade dramatic, apar conflictele si afacerea in sine are de suferit.

In cazul in care compania trece prin schimbari, indiferent de natura acestora, comunicarea interna joaca un rol foarte important. Cu atat mai importanta este o maniera de comunicare eficienta in cazul reorganizarilor, restructurarilor sau schimbarilor de management.

PROJOB Romania sustine proiectele de comunicare prin identificarea unor instrumente eficente de comunicare interna, adaptate la specificul companiei si la cultura organizationala a acesteia, prin elaborarea unui plan de actiune si prin implementarea lui in interiorul organizatiei.

PROIECTE DE DEZVOLTARE PROFESIONALA A ANGAJATILOR

Preocuparea si implicarea managerilor in DEZVOLTAREA PROFESIONALA A ANGAJATILOR ESTE CHEIA SUCCESULUI unei companii. Nu poti face fata noilor provocari daca nu-ti pregatesti resursele sau nu le dirijezi in directia potrivita. Instruirea si dezvoltarea profesionala a angajatilor nu insemana ore interminabile de curs si bugete impovaratoare. Sunt metode mai vechi si metode mai moderne, putin costisitoare, unele chiar gratuite, care trebuie intelese si aplicate in companii. 

PROJOB Romania aduce solutii concrete in privinta manierei in care, CU MINIM DE RESURSE se pot atinge MAXIM DE REZULTATE. Design-ul si implementarea sunt punctele noastre tari. Oportunitatea este a dumneavoastra!

CONSILIERE IN RESURSE UMANE

Suntem alaturi de dumneavoastra oricand. SUNTEM UN BUN CONFIDENT! Stim cat de importanta este confidentialitatea si cat de bine este cand ai cu cine te consulta in diferite probleme de resurse umane. VA RUGAM SA NE PROVOCATI!

2908 Total Views 2 Views Today

Comments are closed.